Harry och flugan Harry!




Tuffa killen på bilden heter Harry. Ni vet, ofta säger man ju om pojkar att dom är tuffa som man säger att små flickor är söta. Men Harry är verkligen tuff - på riktigt. Du kanske känner igen Harry från Barncancerfondens senaste kampanj (den bilden är inte tagen av Minnesbild, tyvärr men de andra bilderna är det)?


I lördags var det kalas och stoj och stim hemma hos familjen, då firades att Harrys 2,5 år långa behandling mot leukemi avslutats. Samtidigt firade alla vi som var där livet, kärlek, vänskap och familj. Och, genom att släppa upp mängder med ballonger mot den klarblå himlen, uppmärksammades också alla de barn som inte haft lika tur som Harry haft.


Inget barn, och inga familjer, borde behöva gå igenom vad familjen Åberg gått igenom. Så gör en insats för forskningen och skänk en slant till Harrys egen insamling hos Barncancerfonden, du hittar den här!

Vi på Balunz skänker 50 kronor för varje såld fluga från butiken till Harrys insamling - gäller både flugor till små och stora killar till sista september! Våra flugor, inklusive Harry-flugan, hittar du här och här! 

Kommentarer

Populära inlägg